Een zelfverzekerde en ontspannen ouder zijn

Coaching, advies & begeleiding

Voor gezinnen en ouders die willen meegroeien met hun kinderen

Ontdek nu meer

GEEF JE KINDEREN TEGELIJKERTIJD VEILIGHEID & VLEUGELS!

Hallo, mijn naam is Janine

  • Je baby slaapt niet goed of valt niet gemakkelijk in slaap. voel je je al helemaal gestrest en wanhopig? Weet je niet meer waar je in het dagelijks leven de kracht vandaan moet halen om je kind liefdevol te begeleiden om gemakkelijk in slaap te vallen? En ben je op zoek naar een langdurige, relaxte en zachtaardige oplossing?
  • Wil je een liefdevolle relatie met je partner, ook al heb je veel stress en weinig tijd? Is het voor jou niet voldoende om gewoon met elkaar samen te zijn in het dagelijks leven, maar wil je weer meer verbinding voelen met elkaar?
  • Je kinderwens is groot, maar je raakt gewoon niet zwanger, niet op de natuurlijk manier, en ook niet met medische hulp?
  • Je wilt niet “alleen” moeder worden, maar ook succesvol zijn als zelfstandige? Wil je meer van het leven, meer tijd met je kinderen en tegelijkertijd je professionele dromen realiseren?

Laten we dan samen aan de slag gaan!

Ik ben Janine Diehl, babyslaapcoach, systemisch coach & gezinstherapeut en ik help je je te herinneren wat je lichaam en je ziel als geheel kunnen doen – namelijk ontdekken wat er achter het probleem zit! Zelf ben ik moeder van een gevoelig zoontje van 3 jaar.

Ik help je om als moeder je eigen weg te gaan naar een vervuld en vreugdevol leven met baby, peuter en partner én om te genieten van je zelfstandigheid als (online) ondernemer.

Janine Diehl

Mijn visie voor meer ontspannen moeders en gezinnen

Ontspannen, kalm en zelfverzekerd zijn als mama en papa!
Slaap- en eetproblemen bij baby’s en peuters waarmee ouders in de eerste jaren worden geconfronteerd, zijn moeilijk op te lossen. Een onvervulde kinderwens zorgt voor veel stress en onzekerheid.

Hoe ga je op een ontspannen en gezonde manier om met deze situaties?
Ervaringen in de vroege kinderjaren hebben een zeer grote invloed op de algehele ontwikkeling en het persoonlijk succes van het kind (bijv. ontwikkeling van autonomie, zelfvertrouwen, zelfeffectiviteit enz.).

Gestreste kinderen moeten veel compenseren, zijn minder goed in staat om te leren en hebben vaak last van onzekerheid en een zwak zelfbeeld.

Maar zo hoeft het niet te zijn: ontspannen ouders – ontspannen kinderen. En het leven kan vanaf het begin ontspannen zijn. Dan zijn kinderen veilig gehecht aan de vertrouwde mensen om hen heen.

Elk kind in zijn of haar stappen observeren, begeleiden en versterken is onze prachtige taak als ouders. En tegelijkertijd mogen we ook zelf groeien! Elke uitdaging is een kans!

EENVOUDIG MEER ONTSPANNEN LEVEN

Elk gezin is anders
Dat van jou ook!

Als ouders kun je heel alert leren kijken naar wat een slapeloos kind echt nodig heeft. Meer zekerheid? Meer veiligheid? Meer ritme? Meer zelfvertrouwen?

Elk kind is net zo uniek als zijn vingerafdruk – en elk gezin is net zo uniek.

Ik help je om in de ziel van je kind te kijken en tegelijkertijd niet te vergeten wat je zelf nodig hebt.

Leer jezelf, je kind, je partner en je persoonlijke behoeften en grenzen nog beter kennen; ga er gesterkt op uit en word volwassen.
Niemand kan toveren of een ander bijvoorbeeld leren slapen met een tip. Maar je kunt wel leren om het basisvertrouwen en het zelfbewustzijn van je kind zo te versterken dat dit veel makkelijker gaat.

In het begin ligt de focus vaak op het kind en hebben de ouders nauwelijks aandacht voor hun eigen gevoelens en die voor elkaar! Maar als ouders en geliefden kun je leren om eerst samen een “team” te vormen. Ik wil je hierbij graag begeleiden!

SYSTEMISCHE BIJEENKOMST MET ADVIES

Clarity Session

SYSTEMISCHE BIJEENKOMST MET ADVIES

Clarity Session

Wat? We maken samen live contact via zoom en verdiepen ons in jouw thema tijdens het gesprek (kinderslaapje, kinderwens, meer partnership of mama online ondernemen). Je loopt met mij door het systemische werk in je lichaam en daardoor krijg je bepaalde inzichten. Ik leg de verbinding met je hogere zelf en open de kanalen voor meer inzicht, kennis en helende energie.

Mijn begeleiding geeft je meer duidelijkheid over je leefsituatie en hoe je op een positieve manier met je kind om kunt gaan en/of blokkades bij het ondernemen kunt opruimen.

Procedure? Na het boeken beschrijf je kort je thema en de belangrijkste vraag die je bezighoudt per e-mail. We maken een afspraak.

Looptijd? Ongeveer 60 minuten,
live videosessie met audio-opname, 1-1.

Prijs? €155

MIJN AANBOD

ik zal je helpen

Laat mij jou en jullie helpen met een ontspannen babyslaap, een vervulde kinderwens, een liefdevolle relatie met je partner en ook in de zoektocht naar jouw professionele vervulling als mama.

ZACHTAARDIGE SLAAPCOACING VOOR BABY’S EN PEUTERS

RELATIE- & GEZINSCOACHING

ONVERVULDE KINDERWENS

PROFESSIONELE VERVULLING
ALS ZELFSTANDIGE

Tevreden kinderen kinderen, tevreden ouders

Dit zeggen mijn cliënten

“Dankzij de coaching hebben we het tussentijds wakker worden aanzienlijk kunnen verminderen. Het begeleiden bij het slapengaan werkt voor zowel mama als papa, zonder borstvoeding en zonder hem te dragen, stressvrij en veilig, ’s middags en ’s avonds! We zijn allemaal meer ontspannen en kunnen nu beter omgaan met moeilijke situaties – en dat zijn er niet veel meer!”

Hille & Till

„De coaching heeft zoveel kwaliteit van leven teruggebracht en ons hele dagelijkse leven is daardoor veranderd! Mijn dochter was niet zo’n goede slaper… Als we haar naar bed wilden brengen, schreeuwde ze alleen maar. Het was een steeds terugkerend gevecht en ik was helemaal wanhopig. …meer

Steffi T.

CONTACT

Schrijf me

Heb je vragen en zoek je een oplossing voor je probleem? Laat het me dan weten!

info@mummydaddycoaching.com
Tel: +31 64/2736834
Online Coaching en praktijk,

Tilburg, Nederland

2 + 15 =

De velden gemarkeerd met * zijn verplicht.